1. Specialiteit koeriersdienst : Snelle & belangrijke leveringen

  • altijd binnen 15-20 minuten bij jou aan de deur
  • direct & aansluitend leveren na laden
  • nooit ritten combineren voor meerdere bedrijven
  • Zendingen worden alleen persoonlijk geleverd aan jouw contact
  • Met onze door-to-door service is snelheid een zekerheid
  • Direct kopij aflevernota bij levering van je zending

2. Snelheid, eerlijkheid & betrouwbaarheid

Onze moderne maatschappij wordt gekenmerkt door snelheid & stiptheid. Snel leveren & kort op de bal spelen zijn hiervan een logisch gevolg.

En zelfs snelheid alleen is niet meer voldoende als bedrijf. Elke klant verwacht ook continuiteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit als onderdeel van een perfecte dienstverlening.

En om jouw perfecte dienstverlening te ondersteunen, is onze moderne koeriersdienst een perfect hulpmiddel.

3. Jouw manier = onze manier

Elke klant heeft andere wensen, andere gewoontes, andere zaken waar je rekening mee moet houden, ...

Heb je een eigen systeem, eigen gewoontes, leveringen die op een unieke manier moeten gebeuren, ... wij passen ons aan en nemen jouw systeem over.

 

4. Betaalbare prijzen & Duidelijke tariefstructuur

Waarom de eenvoudige handeling om een pakket van A naar B te brengen, moeilijker maken dan nodig met onduidelijke tariefformules, vele gewichtsklasses en allerlei toeslagen?

Bij onze express koeriersdienst vind je daarom altijd duidelijke en transparante tarieven terug die onaangename verrassingen voorkomen.

Snel leveren tegen betaalbare en duidelijke tarieven is al 17j de specialiteit van onze Antwerpse koeriersdienst en dat verandert nooit.

5. Direct afleverbewijs nodig

Dan bezorgen we jou direct (±1-2 minuten) een kopie per mail van het afleverbewijs. Of we brengen je gratis per sms of per telefoon op de hoogte dat de goederen geleverd zijn.

Zo weet jij direct wie je zending in ontvangst heeft genomen en hoe laat ze werd geleverd. Wat wij beloven is te controlleren.